Faglærer Mia Degn Frandsen

miaf@aaps.dk - 41 90 36 67

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

VELKOMMEN TIL  

GRAFISK DESIGN  
visuel kommunikation  

og meget mere F16

Krea

Vælger du Grafisk Design, bliver du en del af F16.

 

Har du gemt en kunstner i maven, tegner klipper, klister og printer vi også en helt del. Det kommer an på hvem vi har med på holdet. Vi tilpasser os efter jeres ønsker og behov. Men vi vil lege og derigennem lave fede projekter sammen også via egne projekter.

Vi nørder adobe

Er du nysgerrig på hvad adobe pakken kan? InDesign, Photoshop og Illustrator. Så kom og leg med os, vi nøder helt fra bunden af og så langt du kan forestille dig eller ikke forestille dig, vi nørder i hvert fald en helt masse.

Vi udvikler logoer, flyers, brochurer, brevlinier, visitkort, plakater, bygger simple websites, arbejder med egne pro-jekter, kundeopgaver og meget mere.

 

Da vi er en del af F16 projektbureau, kommer du også til at arbejde med selvstændige projekter og indgår i de spændende opgaver der bliver søsat i kulturlivet på Sydhavnen.

Netop dig

Er du uafklaret i valg af uddannelse, og tænker hvad kan jeg bliver? Måske har brug for tid, til at finde netop din retning. Så hjælper vi dig med vejledning, praktikker og praktisk arbejde på værkstedet. Vi laver marketingsarbejde, grafisk arbejde, tegner, maler og kan sammensætte almene fag som dansk og matematik hvis du har brug for det. Derudover så drikker vi både en masse kaffe og the.

Århus produktionsskole - Olof Palmes Allé 39 - 8200 Aarhus N - 87 40 86 00

@ weblayout - Grafisk Design værksted, aaps.dk