|

-

Dansk og matematik

Undervisning i dansk og matematik er frivilligt. Det er et tilbud, du kan gøre brug af samtidig med, at du er tilknyttet et værksted, hvis du har behov for at blive bedre til at læse, skrive eller regne. Eller hvis du blot har brug for at vedligeholde dit niveau.

Du arbejder bl.a. med:

  • læsning (avis og andre tekster)
  • skriveværksted (stavning og grammatik)
  • CV og jobsøgning
  • PC og internet
  • de fire regningsarter
  • priser, rabat og procentregning
  • løn, budget og skat

Undervisningen foregår på små hold (ca. 12 elever) og er tilpasset dine individuelle behov.

På Århus Produktionsskole ligner undervisningen ikke altid det, du kender fra folkeskolen. Vi forsøger så vidt muligt at gøre undervisningen hverdagsrelateret og målrette den i forhold til det, du beskæftiger dig med på dit værksted og i din fritid. Det gør vi for at give dig et brugbart værktøj til at komme videre i et uddannelsesforløb. Derudover integrerer vi spil og lege i undervisningen.

 

// Flere gode nyheder fra dansk og matematik

03.08.2017

Nu går vi i gang!

Opstart af forskellige hold på skolen: Se dine tider her.

Kategori: Modtagelsesklasse, Byggepladsen, Dansk og Matematik, Grønt Værksted, Potemkin Dox, F16, Reception, Spisehuset, Klar Parat Start - KPS, Musik

05.04.2017

Århus Produktionsskole skaber stor kulturbyforestilling med byens unge

Veus Veus Veus // Voces, Voces, Voces // Stemmer, Stemmer Stemmer bliver afslutningen på et stort kunstnerisk samarbejde mellem aarhusianske produktionsskoleelever, ansatte og 14 dages workshop, ledet den internationalt berømte teatergruppe, La Fura dels Baus.

Kategori: Aarhus 2017, Metalværksted, Træværksted, Teater, Potemkin Foto, Grafisk, Musik, Klar Parat Start - KPS, Reception, Spisehuset

02.03.2017

Leverandør af kloge hænder

KAMPAGNE. Hjælp med at dele budskabet. Produktionsskolerne i Danmark har i mere end 35 år været leverandør af kloge hænder. Gennem samarbejde på værkstederne lærer de nemlig, hvilken værdi deres hænder har for vores alle sammens liv.

Kategori: Aarhus 2017, Virksomhedsskolen, Metalværksted, Træværksted, Teater, Potemkin Foto, Film, Grafisk, Musik, Klar Parat Start - KPS

02.02.2017

Matematik til grafik

SE BILLEDERNE. Som noget helt nyt 'rejser' matematikundervisningen rundt på værkstederne. Forleden blev det grafisk værksteds tur til at få 8 timers matematik, der passer til grafik.

Kategori: Samarbejder, Grafisk, Dansk og Matematik

13.12.2016

Mikkel fik 12 i matematik

Det er en god dag for Mikkel Skaade på 21 år. Han går på træværksted og vil gerne afslutte sin 9. klasses eksamen. Det mål kom en del nærmere i dag, da han gik til VUC-eksamen med glans.

Kategori: Træværksted, Dansk og Matematik

Almenlærer
Tina Sivebæk Kristensen
Tlf.: 41 90 36 72
tina@aaps.dk

-