|

-

Nyhed


09.11.2017

Elever og byrådskandidater mødtes til vælgermøde på skolen

Elever blev rustet til det forestående kommunalvalg, da der blev holdt vælgermøde på skolen torsdag eftermiddag. Som noget nyt skulle eleverne rundt og tale med byrådskandidaterne efter den fælles debat.


Traditionen tro blev der holdt vælgermøde på skolen torsdag over middag. Maden blev hurtigt ryddet væk og bordene tørret af, så paneldebatten mellem byrådskandidaterne kunne begynde.

De fremmødte kandidater var Louise Lingskrogh (S), Peter Stougaard Kromann (SF), Anne Nygaard (RV), Sander Jensen (Å), Henrik Arens (V), Elsebeth Frederiksen (Ø) og Mette Skautrup (C).

Efter en kort præsentation af deres mærkesager, kunne skolens elever stille spørgsmål. Der var flere hænder i vejret på trappen, hvor eleverne var samlet, og det først spørgsmål gik direkte til Venstres byrådspolitiker, Henrik Arens.

– På Christiansborg er dit parti ved at pille velfærden helt fra hinanden. Hvad er det, I vil opnå med det?

Det ville Henrik Arens gerne kommentere på, og det samme ville resten af panelet.

Gode spørgsmål og gode svar

Et andet spørgsmål, der handlede specifikt om Aarhus, var, hvordan byen kan blive mere Co2-neutral, hvis man ser bort fra snakken om el-biler og cykler?

Også her havde de fremmødte byrådskandidater flere gode bud, der gik på blandt andet mere affaldssortering, energirenovering af bygninger og ved at kigge nærmere på “bolig, bil og bøf”.

Efter også at have rundet debatten om medicinsk cannabis, som hele panelet bakkede op om, skulle eleverne ud og tale med politikerne.

Ved hvert bord sad en af byrådskandidaterne, og eleverne kom hen og kunne stille spørgsmål, diskutere og i det hele taget blive klogere på, hvor de skal sætte deres kryds den 21. november.


// Læs alle nyheder fra Århus Produktionsskole her

10.11.2017

Sådan stemte eleverne til vælgermøde

Efter besøget af byrådskandidaterne torsdag eftermiddag, skulle eleverne stemme på det parti, de helst ville have i byrådet.


08.11.2017

Projektet Byggepladsen nomineret til CSR-pris

CSR People Prize bliver uddelt til en virksomhed, som tager et ekstraordinært socialt ansvar. Elite Miljø vandt prisen i år, men NCC, som står for projektet Byggepladsen på Aarhus Havn, var blandt de nominerede.


06.11.2017

Morten Østergaard besøger skolen

Mandag bød på fornemt visit fra Radikale Venstres politiske leder og folketingsmedlem, Morten Østergaard, i selskab med Rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad.


31.10.2017

Musiklinjen tager på turné

Siden august har skolens musiktalenter øvet numre til efterårets koncertturné. Mandag eftermiddag kunne skolens elever og ansatte opleve premieren, inden musiklinjen drager ud i landet for at optræde på efterskoler og ungdomsskoler.


06.09.2017

Ny musikfaglærer på Århus Produktionsskole

Ny medarbejder på Århus Produktionsskole: Johs Nørrelykke

Kategori: Musik, Medarbejdere

Viser nyheder fra 1 til 5 ud af i alt 166
<< Første < Forrige 1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 Næste > Sidste >>

Vil du vide mere

Der er informationsmøde på skolen hver mandag kl. 9:00.

Kontakt vores reception:

Katrinebjergvej 113, 8200 Aarhus N
Tlf.: 87 40 86 00
E-mail: aaps@aaps.dk

Mød vores vejledere.

-