|

-

Nyhed


09.11.2017

Elever og byrådskandidater mødtes til vælgermøde på skolen

Elever blev rustet til det forestående kommunalvalg, da der blev holdt vælgermøde på skolen torsdag eftermiddag. Som noget nyt skulle eleverne rundt og tale med byrådskandidaterne efter den fælles debat.


Traditionen tro blev der holdt vælgermøde på skolen torsdag over middag. Maden blev hurtigt ryddet væk og bordene tørret af, så paneldebatten mellem byrådskandidaterne kunne begynde.

De fremmødte kandidater var Louise Lingskrogh (S), Peter Stougaard Kromann (SF), Anne Nygaard (RV), Sander Jensen (Å), Henrik Arens (V), Elsebeth Frederiksen (Ø) og Mette Skautrup (C).

Efter en kort præsentation af deres mærkesager, kunne skolens elever stille spørgsmål. Der var flere hænder i vejret på trappen, hvor eleverne var samlet, og det først spørgsmål gik direkte til Venstres byrådspolitiker, Henrik Arens.

– På Christiansborg er dit parti ved at pille velfærden helt fra hinanden. Hvad er det, I vil opnå med det?

Det ville Henrik Arens gerne kommentere på, og det samme ville resten af panelet.

Gode spørgsmål og gode svar

Et andet spørgsmål, der handlede specifikt om Aarhus, var, hvordan byen kan blive mere Co2-neutral, hvis man ser bort fra snakken om el-biler og cykler?

Også her havde de fremmødte byrådskandidater flere gode bud, der gik på blandt andet mere affaldssortering, energirenovering af bygninger og ved at kigge nærmere på “bolig, bil og bøf”.

Efter også at have rundet debatten om medicinsk cannabis, som hele panelet bakkede op om, skulle eleverne ud og tale med politikerne.

Ved hvert bord sad en af byrådskandidaterne, og eleverne kom hen og kunne stille spørgsmål, diskutere og i det hele taget blive klogere på, hvor de skal sætte deres kryds den 21. november.


// Læs alle nyheder fra Århus Produktionsskole her

31.07.2018

Erasmus+

Praktik i Bukarest I april var 12 elever fra vores håndværksværksteder på et udfordrende og lærerigt praktikophold i Rumæniens hovedstad Bukarest. 14 dage arbejdede de på en byggeplads i udkanten af byen, hvor nye boliger skyder op. Bukarest er en millionby og hastigt voksende. Eleverne har...


09.05.2018

Vaskeægte Gullash-kanon til NorthSide

Metal er ved at lægge sidste hånd på en vaskeægte gullash-kanon. Kanonen skal bruges på festivalen NorthSide hvor mange tusinde i år får mad fra den og firmaet Gastrokanonen.

Kategori: Metalværksted, Samarbejder

20.04.2018

Vikar søges: Spisehuset

Spisehuset på Århus Produktionsskole søger en vikar i perioden 14. maj til 29. juni. (MÅ GERNE DELES).

Kategori: Spisehuset, Medarbejdere

28.03.2018

Lockout og Århus Produktionsskole

VIGTIG INFO: Sådan vil en eventuel strejke og lockout ramme på Århus Produktionsskole.


23.03.2018

OMG - Teater besøger Århus Produktionsskole

OMG - en forestilling om kærlighed og andre katastrofer. Det talentfulde aarhusianske teater Opgang2 gæster Århus Produktionsskole - blot 3 uger efter premieren på Aarhus Teater.

Kategori: Teater, Samarbejder

Viser nyheder fra 1 til 5 ud af i alt 176
<< Første < Forrige 1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 Næste > Sidste >>

// Find os her:

Vil du vide mere

Der er informationsmøde på skolen hver mandag kl. 10:00.

Du er også velkommen til at kontakte vores vejledere for at få en individuel samtale.

Kontakt vores reception:

Katrinebjergvej 113, 8200 Aarhus N
Tlf.: 87 40 86 00
Telefonen er åben hverdage kl. 08:30 - 12:00
E-mail: aaps@aaps.dk

 

-