|

-

Nyhed


08.11.2017

Projektet Byggepladsen nomineret til CSR-pris

CSR People Prize bliver uddelt til en virksomhed, som tager et ekstraordinært socialt ansvar. Elite Miljø vandt prisen i år, men NCC, som står for projektet Byggepladsen på Aarhus Havn, var blandt de nominerede.


Hvert år bliver en virksomhed hædret med prisen CSR People Prize, fordi den har udvist socialt ansvar i lokalsamfundet og for medarbejderne.

I år gik prisen til servicevirksomheden Elite Miljø, der har base i Horsens, for deres samarbejde med Ikast-Brande Kommune. Her kommer langtidsledige i et jobforløb hos virksomheden, hvor der er jobgaranti til dem, der færdiggør forløbet.

Det blev offentliggjort den 7. november i Industriens Hus i København af H. K. H. Joachim.

Tæt på at vinde

Blandt de indstillede kandidater var også NCCs projekt Byggepladsen på Aarhus Havn, som juryen havde besluttet at have med i sidste runde af nominerede inden for kategorien ‘over 100 medarbejdere’.

Udover Elite Miljø var også DK Company A/S blandt de nominerede. 

Byggepladsen er et samarbejde med Aarhus Kommune og Aarhus Tech, som henvender sig til skoletrætte unge. Her bliver skole og praktiske opgaver på byggepladsen forenet, og det har medført, at 97 unge er kommet i uddannelse, 32 har fået en læreplads og 14 har fået et job.

Det er Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA), som står bag prisuddelingen, og som arbejder for at skabe større fokus på socialt ansvar blandt virksomheder. VFSA rådgiver beskæftigelsesministeren og består af erhvervsfolk fra de største danske virksomheder.


 

 


// Læs alle nyheder fra Århus Produktionsskole her

14.02.2018

I gang med EUX-tømrer via Byggepladsen

Med Byggepladsen og Århus Produktionsskole valgte Kasper en god måde at finde ud af, hvad han ville uddanne sig til. I dag er han lærling i Risskov Tømrer- og Snedkerforretning A/S.

Kategori: Byggepladsen, Samarbejder

09.01.2018

Byggepladsen og NCC klar til rejsegilde på Company House

Der var Chili Con Carne og Coca Cola hos Company House, da de unge fra Byggepladsen fejrede aflevering bygningen på Frederiks Plads før jul.

Kategori: Byggepladsen, Samarbejder

20.12.2017

Opstart 2018

Opstart og intro 2018 på Aarhus produktionsskole, Katrinebjergvej 113 D, 8200 Aarhus N:

Kategori: Metalværksted, Træværksted, Teater, Potemkin Foto, Grafisk, Film, Musik, Klar Parat Start - KPS, Spisehuset, Medarbejdere

10.11.2017

Sådan stemte eleverne til vælgermøde

Efter besøget af byrådskandidaterne torsdag eftermiddag, skulle eleverne stemme på det parti, de helst ville have i byrådet.


09.11.2017

Elever og byrådskandidater mødtes til vælgermøde på skolen

Elever blev rustet til det forestående kommunalvalg, da der blev holdt vælgermøde på skolen torsdag eftermiddag. Som noget nyt skulle eleverne rundt og tale med byrådskandidaterne efter den fælles debat.

Kategori: Samarbejder, Metalværksted, Træværksted, Teater, Potemkin Foto, Film, Grafisk, Musik, Klar Parat Start - KPS, Reception

Viser nyheder fra 1 til 5 ud af i alt 169
<< Første < Forrige 1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 Næste > Sidste >>

// Find os her:

Vil du vide mere

Der er informationsmøde på skolen hver mandag kl. 10:00.

Du er også velkommen til at kontakte vores vejledere for at få en individuel samtale.

Kontakt vores reception:

Katrinebjergvej 113, 8200 Aarhus N
Tlf.: 87 40 86 00
Telefonen er åben hverdage kl. 08:30 - 12:00
E-mail: aaps@aaps.dk

 

-