|

-

Nyhed


08.11.2017

Projektet Byggepladsen nomineret til CSR-pris

CSR People Prize bliver uddelt til en virksomhed, som tager et ekstraordinært socialt ansvar. Elite Miljø vandt prisen i år, men NCC, som står for projektet Byggepladsen på Aarhus Havn, var blandt de nominerede.


Hvert år bliver en virksomhed hædret med prisen CSR People Prize, fordi den har udvist socialt ansvar i lokalsamfundet og for medarbejderne.

I år gik prisen til servicevirksomheden Elite Miljø, der har base i Horsens, for deres samarbejde med Ikast-Brande Kommune. Her kommer langtidsledige i et jobforløb hos virksomheden, hvor der er jobgaranti til dem, der færdiggør forløbet.

Det blev offentliggjort den 7. november i Industriens Hus i København af H. K. H. Joachim.

Tæt på at vinde

Blandt de indstillede kandidater var også NCCs projekt Byggepladsen på Aarhus Havn, som juryen havde besluttet at have med i sidste runde af nominerede inden for kategorien ‘over 100 medarbejdere’.

Udover Elite Miljø var også DK Company A/S blandt de nominerede. 

Byggepladsen er et samarbejde med Aarhus Kommune og Aarhus Tech, som henvender sig til skoletrætte unge. Her bliver skole og praktiske opgaver på byggepladsen forenet, og det har medført, at 97 unge er kommet i uddannelse, 32 har fået en læreplads og 14 har fået et job.

Det er Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA), som står bag prisuddelingen, og som arbejder for at skabe større fokus på socialt ansvar blandt virksomheder. VFSA rådgiver beskæftigelsesministeren og består af erhvervsfolk fra de største danske virksomheder.


 

 


// Læs alle nyheder fra Århus Produktionsskole her

10.11.2017

Sådan stemte eleverne til vælgermøde

Efter besøget af byrådskandidaterne torsdag eftermiddag, skulle eleverne stemme på det parti, de helst ville have i byrådet.


09.11.2017

Elever og byrådskandidater mødtes til vælgermøde på skolen

Elever blev rustet til det forestående kommunalvalg, da der blev holdt vælgermøde på skolen torsdag eftermiddag. Som noget nyt skulle eleverne rundt og tale med byrådskandidaterne efter den fælles debat.


06.11.2017

Morten Østergaard besøger skolen

Mandag bød på fornemt visit fra Radikale Venstres politiske leder og folketingsmedlem, Morten Østergaard, i selskab med Rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad.


31.10.2017

Musiklinjen tager på turné

Siden august har skolens musiktalenter øvet numre til efterårets koncertturné. Mandag eftermiddag kunne skolens elever og ansatte opleve premieren, inden musiklinjen drager ud i landet for at optræde på efterskoler og ungdomsskoler.


06.09.2017

Ny musikfaglærer på Århus Produktionsskole

Ny medarbejder på Århus Produktionsskole: Johs Nørrelykke

Kategori: Musik, Medarbejdere

Viser nyheder fra 1 til 5 ud af i alt 166
<< Første < Forrige 1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 Næste > Sidste >>

Vil du vide mere

Der er informationsmøde på skolen hver mandag kl. 9:00.

Kontakt vores reception:

Katrinebjergvej 113, 8200 Aarhus N
Tlf.: 87 40 86 00
E-mail: aaps@aaps.dk

Mød vores vejledere.

-