|

-

Nyhed


08.11.2017

Projektet Byggepladsen nomineret til CSR-pris

CSR People Prize bliver uddelt til en virksomhed, som tager et ekstraordinært socialt ansvar. Elite Miljø vandt prisen i år, men NCC, som står for projektet Byggepladsen på Aarhus Havn, var blandt de nominerede.


Hvert år bliver en virksomhed hædret med prisen CSR People Prize, fordi den har udvist socialt ansvar i lokalsamfundet og for medarbejderne.

I år gik prisen til servicevirksomheden Elite Miljø, der har base i Horsens, for deres samarbejde med Ikast-Brande Kommune. Her kommer langtidsledige i et jobforløb hos virksomheden, hvor der er jobgaranti til dem, der færdiggør forløbet.

Det blev offentliggjort den 7. november i Industriens Hus i København af H. K. H. Joachim.

Tæt på at vinde

Blandt de indstillede kandidater var også NCCs projekt Byggepladsen på Aarhus Havn, som juryen havde besluttet at have med i sidste runde af nominerede inden for kategorien ‘over 100 medarbejdere’.

Udover Elite Miljø var også DK Company A/S blandt de nominerede. 

Byggepladsen er et samarbejde med Aarhus Kommune og Aarhus Tech, som henvender sig til skoletrætte unge. Her bliver skole og praktiske opgaver på byggepladsen forenet, og det har medført, at 97 unge er kommet i uddannelse, 32 har fået en læreplads og 14 har fået et job.

Det er Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA), som står bag prisuddelingen, og som arbejder for at skabe større fokus på socialt ansvar blandt virksomheder. VFSA rådgiver beskæftigelsesministeren og består af erhvervsfolk fra de største danske virksomheder.


 

 


// Læs alle nyheder fra Århus Produktionsskole her

31.07.2018

Erasmus+

Praktik i Bukarest I april var 12 elever fra vores håndværksværksteder på et udfordrende og lærerigt praktikophold i Rumæniens hovedstad Bukarest. 14 dage arbejdede de på en byggeplads i udkanten af byen, hvor nye boliger skyder op. Bukarest er en millionby og hastigt voksende. Eleverne har...


09.05.2018

Vaskeægte Gullash-kanon til NorthSide

Metal er ved at lægge sidste hånd på en vaskeægte gullash-kanon. Kanonen skal bruges på festivalen NorthSide hvor mange tusinde i år får mad fra den og firmaet Gastrokanonen.

Kategori: Metalværksted, Samarbejder

20.04.2018

Vikar søges: Spisehuset

Spisehuset på Århus Produktionsskole søger en vikar i perioden 14. maj til 29. juni. (MÅ GERNE DELES).

Kategori: Spisehuset, Medarbejdere

28.03.2018

Lockout og Århus Produktionsskole

VIGTIG INFO: Sådan vil en eventuel strejke og lockout ramme på Århus Produktionsskole.


23.03.2018

OMG - Teater besøger Århus Produktionsskole

OMG - en forestilling om kærlighed og andre katastrofer. Det talentfulde aarhusianske teater Opgang2 gæster Århus Produktionsskole - blot 3 uger efter premieren på Aarhus Teater.

Kategori: Teater, Samarbejder

Viser nyheder fra 1 til 5 ud af i alt 176
<< Første < Forrige 1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 Næste > Sidste >>

// Find os her:

Vil du vide mere

Der er informationsmøde på skolen hver mandag kl. 10:00.

Du er også velkommen til at kontakte vores vejledere for at få en individuel samtale.

Kontakt vores reception:

Katrinebjergvej 113, 8200 Aarhus N
Tlf.: 87 40 86 00
Telefonen er åben hverdage kl. 08:30 - 12:00
E-mail: aaps@aaps.dk

 

-