|

-

Nyhed


06.11.2017

Morten Østergaard besøger skolen

Mandag bød på fornemt visit fra Radikale Venstres politiske leder og folketingsmedlem, Morten Østergaard, i selskab med Rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad.


Det var ikke en helt almindelig skoledag i modtagelsesklassens samfundsfagstime mandag eftermiddag. Rundt om bordene sad Morten Østergaard (RV) og Rabih Azad-Ahmad (RV) sammen med eleverne til en snak om demokrati og det danske samfund.


– Jeg har været på mange produktionsskoler, men aldrig i en modtagelsesklasse, så det er spændende at få lov til at være med, siger Morten Østergaard Østergaard, som er Radikale Venstres politiske leder og medlem af Folketinget, og fortsætter:


– Det er vigtigt at bevare værkstederne, men ligeså vigtig er også den ånd, som er her på stedet, hvor man har en aktiv undervisning og er en del af et større fællesskab.


Testet med quiz og metal

At et inkluderende miljø på skolen er afgørende for modtagelsesklassen, bakker Rabih Azad-Ahmad fuldt op. Han er Rådmand for Kultur og Borgerservice (RV) og stiller op til Kommunalvalget i Aarhus. Han har selv været i en modtageklasse, forklarer han.


– Det er vigtigt, der er fokus på sprog, men der skal også være på indhold, som vi oplever det her. At der er en mangfoldighed, hvor eleverne lærer hinanden at kende på kryds og tværs af nationaliteter gør en kæmpe forskel i forhold til, hvordan de klarer sig fremadrettet, lyder det fra Rabih Azad-Ahmad.


I modtageklassen blev de to politikere udfordret på diskussion om demokrati, opbygning af sætninger og quiz, hvorefter de sluttede af i metalværkstedet.


Her prøvede de begge kræfter med svejsning, selvom Morten Østergaard beskrev sine egne håndværker-evner som fattige.


 

 


// Læs alle nyheder fra Århus Produktionsskole her

09.05.2018

Vaskeægte Gullash-kanon til NorthSide

Metal er ved at lægge sidste hånd på en vaskeægte gullash-kanon. Kanonen skal bruges på festivalen NorthSide hvor mange tusinde i år får mad fra den og firmaet Gastrokanonen.

Kategori: Metalværksted, Samarbejder

20.04.2018

Vikar søges: Spisehuset

Spisehuset på Århus Produktionsskole søger en vikar i perioden 14. maj til 29. juni. (MÅ GERNE DELES).

Kategori: Spisehuset, Medarbejdere

28.03.2018

Lockout og Århus Produktionsskole

VIGTIG INFO: Sådan vil en eventuel strejke og lockout ramme på Århus Produktionsskole.


23.03.2018

OMG - Teater besøger Århus Produktionsskole

OMG - en forestilling om kærlighed og andre katastrofer. Det talentfulde aarhusianske teater Opgang2 gæster Århus Produktionsskole - blot 3 uger efter premieren på Aarhus Teater.

Kategori: Teater, Samarbejder

15.03.2018

Gør som Kevin – bliv afklaret på Byggepladsen

Er du i tvivl om, hvilken håndværkeruddannelser, der er den rette for dig, kan du blive afklaret på Byggepladsen. Læs, hvordan Kevin på 18 fandt sin vej med Byggepladsen.


Viser nyheder fra 1 til 5 ud af i alt 175
<< Første < Forrige 1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 Næste > Sidste >>

// Find os her:

Vil du vide mere

Der er informationsmøde på skolen hver mandag kl. 10:00.

Du er også velkommen til at kontakte vores vejledere for at få en individuel samtale.

Kontakt vores reception:

Katrinebjergvej 113, 8200 Aarhus N
Tlf.: 87 40 86 00
Telefonen er åben hverdage kl. 08:30 - 12:00
E-mail: aaps@aaps.dk

 

-