|

-

Nyhed


06.11.2017

Morten Østergaard besøger skolen

Mandag bød på fornemt visit fra Radikale Venstres politiske leder og folketingsmedlem, Morten Østergaard, i selskab med Rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad.


Det var ikke en helt almindelig skoledag i modtagelsesklassens samfundsfagstime mandag eftermiddag. Rundt om bordene sad Morten Østergaard (RV) og Rabih Azad-Ahmad (RV) sammen med eleverne til en snak om demokrati og det danske samfund.


– Jeg har været på mange produktionsskoler, men aldrig i en modtagelsesklasse, så det er spændende at få lov til at være med, siger Morten Østergaard Østergaard, som er Radikale Venstres politiske leder og medlem af Folketinget, og fortsætter:


– Det er vigtigt at bevare værkstederne, men ligeså vigtig er også den ånd, som er her på stedet, hvor man har en aktiv undervisning og er en del af et større fællesskab.


Testet med quiz og metal

At et inkluderende miljø på skolen er afgørende for modtagelsesklassen, bakker Rabih Azad-Ahmad fuldt op. Han er Rådmand for Kultur og Borgerservice (RV) og stiller op til Kommunalvalget i Aarhus. Han har selv været i en modtageklasse, forklarer han.


– Det er vigtigt, der er fokus på sprog, men der skal også være på indhold, som vi oplever det her. At der er en mangfoldighed, hvor eleverne lærer hinanden at kende på kryds og tværs af nationaliteter gør en kæmpe forskel i forhold til, hvordan de klarer sig fremadrettet, lyder det fra Rabih Azad-Ahmad.


I modtageklassen blev de to politikere udfordret på diskussion om demokrati, opbygning af sætninger og quiz, hvorefter de sluttede af i metalværkstedet.


Her prøvede de begge kræfter med svejsning, selvom Morten Østergaard beskrev sine egne håndværker-evner som fattige.


 

 


// Læs alle nyheder fra Århus Produktionsskole her

10.11.2017

Sådan stemte eleverne til vælgermøde

Efter besøget af byrådskandidaterne torsdag eftermiddag, skulle eleverne stemme på det parti, de helst ville have i byrådet.


09.11.2017

Elever og byrådskandidater mødtes til vælgermøde på skolen

Elever blev rustet til det forestående kommunalvalg, da der blev holdt vælgermøde på skolen torsdag eftermiddag. Som noget nyt skulle eleverne rundt og tale med byrådskandidaterne efter den fælles debat.


08.11.2017

Projektet Byggepladsen nomineret til CSR-pris

CSR People Prize bliver uddelt til en virksomhed, som tager et ekstraordinært socialt ansvar. Elite Miljø vandt prisen i år, men NCC, som står for projektet Byggepladsen på Aarhus Havn, var blandt de nominerede.


31.10.2017

Musiklinjen tager på turné

Siden august har skolens musiktalenter øvet numre til efterårets koncertturné. Mandag eftermiddag kunne skolens elever og ansatte opleve premieren, inden musiklinjen drager ud i landet for at optræde på efterskoler og ungdomsskoler.


06.09.2017

Ny musikfaglærer på Århus Produktionsskole

Ny medarbejder på Århus Produktionsskole: Johs Nørrelykke

Kategori: Musik, Medarbejdere

Viser nyheder fra 1 til 5 ud af i alt 166
<< Første < Forrige 1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 Næste > Sidste >>

Vil du vide mere

Der er informationsmøde på skolen hver mandag kl. 9:00.

Kontakt vores reception:

Katrinebjergvej 113, 8200 Aarhus N
Tlf.: 87 40 86 00
E-mail: aaps@aaps.dk

Mød vores vejledere.

-