|

-

Nyhed


06.09.2017

Ny musikfaglærer på Århus Produktionsskole

Ny medarbejder på Århus Produktionsskole: Johs Nørrelykke


Johs Nørrelykke ny musikfaglærer på Musiklinjen på Århus Produktionsskole.

Fra 7. august 2017 er Johs Nørrelykke ansat som musikfaglærer på Musikværkstedet på Århus Produktionsskole.
Det er endnu en rutineret musiker, der træder ind bag mixerpulten sammen med Musikværkstedets faglærer, Joakim Øster, fra og med skoleåret 2017 - 2018 på Århus Produktionsskole.

Undervist siden 10. klasse
Johs Nørrelykke er uddannet cand. musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus i 2008. Han har - med egne ord - spillet musik siden fødslen og begyndte allerede at undervise andre elever for 22 år siden, da han selv gik i 10. klasse på Koch's Skole i smilets by.

Tina Dickow, Mike Andersen og Gnags
Han er komponist, sangskriver, guitarist og sanger.
Siden har karrieren bragt ham omkring så forskellige navne som Camille Jones, Gnags, Eaggerstunn, Mike Andersen, Tina Dickow og Slo Down, mens han har været ophavsmand til egne bands som Vincent van Go Go og Vores Allesammens.
For Johs er fællesskabet i musikken det altafgørende:

'Spiller på alt hele tiden'
"Koklokkespilleren er lige så vigtig som leadguitaristen. Jeg er af den opfattelse, at det alt sammen bliver bedst, hvis alle tager lige del i musikken," lyder hans filosofi, som også vil komme til at føles på Musikværkstedet.
Privat bor Johs Nørrelykke i Blegind mellem Solbjerg, Tranbjerg og Hørning. Han er 38 år, familiefar til to - en datter på 6 år og en søn på 3. Og så har han - i musikkredse - fået indianernavnet 'Spiller på alt hele tiden'.


// Læs alle nyheder fra Århus Produktionsskole her

10.11.2017

Sådan stemte eleverne til vælgermøde

Efter besøget af byrådskandidaterne torsdag eftermiddag, skulle eleverne stemme på det parti, de helst ville have i byrådet.


09.11.2017

Elever og byrådskandidater mødtes til vælgermøde på skolen

Elever blev rustet til det forestående kommunalvalg, da der blev holdt vælgermøde på skolen torsdag eftermiddag. Som noget nyt skulle eleverne rundt og tale med byrådskandidaterne efter den fælles debat.


08.11.2017

Projektet Byggepladsen nomineret til CSR-pris

CSR People Prize bliver uddelt til en virksomhed, som tager et ekstraordinært socialt ansvar. Elite Miljø vandt prisen i år, men NCC, som står for projektet Byggepladsen på Aarhus Havn, var blandt de nominerede.


06.11.2017

Morten Østergaard besøger skolen

Mandag bød på fornemt visit fra Radikale Venstres politiske leder og folketingsmedlem, Morten Østergaard, i selskab med Rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad.


31.10.2017

Musiklinjen tager på turné

Siden august har skolens musiktalenter øvet numre til efterårets koncertturné. Mandag eftermiddag kunne skolens elever og ansatte opleve premieren, inden musiklinjen drager ud i landet for at optræde på efterskoler og ungdomsskoler.


Viser nyheder fra 1 til 5 ud af i alt 166
<< Første < Forrige 1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 Næste > Sidste >>

Vil du vide mere

Der er informationsmøde på skolen hver mandag kl. 9:00.

Kontakt vores reception:

Katrinebjergvej 113, 8200 Aarhus N
Tlf.: 87 40 86 00
E-mail: aaps@aaps.dk

Mød vores vejledere.

-