|

-

// Et skridt nærmere en uddannelse

Velkommen til Århus Produktionsskole. Vi er en skole for:

  • unge under 25 år
  • som har opfyldt undervisningspligten
  • som endnu ikke har taget en ungdomsuddannelse
  • og som har brug for tid og afklaring

Sådan bliver du elev.

Vi tilbyder undervisning med udgangspunkt i praktisk arbejde og produktion.

Århus Produktionsskole er ikke et formelt kompetencegivende undervisningstilbud 

Vi underviser også også i dansk og matematik. På det niveau, der skal til, for at du kan komme videre på vejen til en uddannelse. Vi kan også hjælpe dig, hvis du f.eks. er ordblind.
Alle elever får grundig, professionel vejledning hele vejen gennem forløbet. Et forløb på en produktionsskole varer højst et år, og du får løn for at gå her. Du kan blive optaget som elev når som helst året rundt. Læs hvordan du gør på Ny elev. Du kan finde vores Indskrivningsskema her. Læs meget mere om skolen.

// Flere gode nyheder

18.04.2012

Fast fotosession med fashion-art

På fotoværkstedet lærer du mere end bare at tage billeder, blandt andet bliver du trænet i processtyring og adfærd, når man som fotograf skal ud at fotografere.


17.04.2012

Unge fra Aarhus støtter unge i Nepal

Pressemeddelelse 17. april 2012 Elever fra Århus Produktionsskole stiller en bod op på Store Torv og samler penge ind til Nepals unge, når cykelkaravanen Tour de Future torsdag 19. april kommer til Aarhus. Torsdag 19. april kl. 15-ca.17 kan man møde en gruppe elever fra Århus Produktionsskole...


12.04.2012

Bæredygtige nederdele - til salg

En gang om året deltager Sy & Design i den store designmesse Formland i Herning Messecenter. Vi er med for at se på de nyeste trends og for at lade os inspirere til arbejdet på værkstedet. Ved dette års besøg blev vi meget inspirerede til at lave nederdele af stofrester. Vi går nemlig meget...


10.04.2012

Vi bør tænke nyt

En moderne produktionsskole og faglærerne skal kunne meget mere end håndværk. Derfor er der brug for en reform af skoleformen, mener ledelsen på Århus Produktionsskole, der opfordrer til debat i PSF.


02.04.2012

Som én stor familie

Anna gik på Sy & Design og blev god til dansk. Hun fik også selvtillid og blev afklaret omkring sine frisørdrømme. I dag går hun på HG og har fået nye drømme for fremtiden.


Viser nyheder fra 166 til 170 ud af i alt 177

// Find os her:

Vil du vide mere

Der er informationsmøde på skolen hver mandag kl. 10:00.

Du er også velkommen til at kontakte vores vejledere for at få en individuel samtale.

Kontakt vores reception:

Katrinebjergvej 113, 8200 Aarhus N
Tlf.: 87 40 86 00
Telefonen er åben hverdage kl. 08:30 - 12:00
E-mail: aaps@aaps.dk

 

-