|

-

// Et skridt nærmere en uddannelse

Velkommen til Århus Produktionsskole. Vi er en skole for:

  • unge under 25 år
  • som har opfyldt undervisningspligten
  • som endnu ikke har taget en ungdomsuddannelse
  • og som har brug for tid og afklaring

Vi tilbyder undervisning med udgangspunkt i praktisk arbejde og produktion.

Århus Produktionsskole er ikke et formelt kompetencegivende undervisningstilbud 

Vi underviser også også i dansk og matematik. På det niveau, der skal til, for at du kan komme videre på vejen til en uddannelse. Vi kan også hjælpe dig, hvis du f.eks. er ordblind.
Alle elever får grundig, professionel vejledning hele vejen gennem forløbet. Et forløb på en produktionsskole varer højst et år, og du får løn for at gå her. Du kan blive optaget som elev når som helst året rundt. Læs hvordan du gør på Ny elev. Du kan finde vores Indskrivningsskema her. Læs meget mere om skolen.

// Flere gode nyheder

28.03.2012

Det gi'r hår på brystet

Eleverne på Metal har bygget to containere til Aarhus Brandvæsen. Som tak for hjælpen fik elever og lærere lov til at komme på brandskole. Det blev en dag i teambuildingens tegn


19.03.2012

Strikkepindene gløder for Nepal

Der er særlig hektisk aktivitet på værkstedet Sy og Design i disse uger. Eleverne er nemlig i fuld gang med at producere ting, som skal sælges i en bod på Store Torv i Aarhus torsdag 19. april.


09.03.2012

Teater og Musik på turné

De to værksteder Teater og Musik er i øjeblikket på landevejen med forestillingen Abracadabra, der handler om, at cabareten ”Abracadabra” står på fallittens rand.


06.03.2012

Kig ind på produktionsskolen

Onsdag 14. marts og onsdag 11. april holder Århus Produktionsskole som noget nyt informationsmøder sidst på eftermiddagen, nemlig kl. 16.30-18.00.


01.03.2012

College Aarhus lukker til sommer

College Aarhus, som er et samarbejde mellem VUC Aarhus, FO-Aarhus, Århus Produktionsskole og Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU), må lukke til sommer trods succes med at løse opgaven, som er at gøre tosprogede unge klar til en gymnasial ungdomsuddannelse eller handelsuddannelse


Viser nyheder fra 161 til 165 ud af i alt 167

Vil du vide mere

Der er informationsmøde på skolen hver mandag kl. 9:00.

Kontakt vores reception:

Katrinebjergvej 113, 8200 Aarhus N
Tlf.: 87 40 86 00
E-mail: aaps@aaps.dk

Mød vores vejledere.

-